Abonnement logeerbeeld

Een persoonlijke mini expositie in eigen huis

In coronatijd was het niet mogelijk om te exposeren, diverse afspraken gingen niet door. Afspraken werden afgezegd of doorgeschoven naar een jaar later.
Ik heb toen het plan opgevat om mini expo’s te houden, bij mensen thuis. Dit houdt in dat iemand die interesse heeft een beeld van mij thuis krijgt te logeren (een soort kunstuitleen). Soms kiest iemand zelf een beeld uit, soms doe ik dat. Op dit moment zijn of gaan meer dan zes beelden uit logeren in Zwolle en omgeving, logeerbeeld Rachelle zit nu zelfs in Berlijn!

Een logeerbeeld thuis hebben is eigenlijk een soort mini expositie in je eigen huis. Hoe riant wil je het hebben?!

Een abonnement op een logeerbeeld houdt in dat je een vast bedrag per maand betaalt over een vaste periode. Die periode spreken we samen af en kan bijvoorbeeld 6 maanden of een jaar zijn, langer kan natuurlijk ook. In die periode krijg je een beeld te leen en aan het einde van die termijn haal ik het beeld weer bij je op.
Als je het beeld na de logeerperiode koopt, dan wordt het al betaalde uitleenbedrag in mindering gebracht op het koopbedrag.

Je kunt natuurlijk ook een abonnement op een logeerbeeld aan iemand cadeau geven.

Kijk bij de tabs voor meer informatie over de beelden die uit logeren zijn geweest. Daar vind je de info die ik meegeef als een beeld uit logeren gaat.

Bij ‘Over’ vind je de reacties over hoe de logeerpartij is geweest.

Heb je interesse of wil je eerst nog meer weten? Stel je vragen via het contactformulier of bel of mail me.